Pelletkachel

Alle 4 resultaten

Pelletkachel voor lokale en centrale verwarming, hoog rendement tot 94%, types van 14 tot 25 kw, modulerende brander, met thermostaat, energiezuinig, verbranding vanaf 0,7 kilo per uur. Aansluitmogelijkheid voor: CV installatie of boiler, maar ook aan te sluiten op een ventilatiesysteem. Nu minimaal 1400 euro subsidie.  Let op de subsidieaanvraag moet in 2018 voorzien zijn van een betaal- en installatiebewijs. Ventilatieweb kan voor u de installatie en/of installatiebewijs verzorgen, voor meer informatie kunt u met ons e-mailen of telefonisch contact opnemen, info@ventilatieweb.nl of 0517398038 Subsidie aanvraag: Zorg dat u een elekronisch  kopie van uw betaalbewijs en de meldcode bij de hand hebt. Meldcodes: DV140 KA05828, DV 180 KA05829, DV220 KA05840, DV250 KA05883 Ga naar: https://mijn.rvo.nl/investeringssubsidie-duurzame-energie-isde-particulieren klik op aanvragen Log in met uw DigiD Ga naar Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) Klik aan Klik op volgende en vul alles in Klik op volgende etc etc. Sluit aan het einde een elektronische kopie van uw aankoopbewijs en installatiebewijs in en verstuur. Nu moet u een bevestigings e-mail krijgen, zo niet doe opnieuw! Zo ja, subsidie is aangevraagd en duurt meestal 4 a 5 werkweken voor de uitbetaling er is.  
 1.550,00  1.875,00
Pellets Pellets zijn samengeperste stukjes schoon hout. Het woord “pellet” is afkomstig van het woord ‘pelleteren’ – een manier van persen. Pellets (ook wel pelletkorrels genoemd) zijn een vorm van vaste brandstof en bestaan daarom uit 100% hout. De cilindervormige stukjes hout hebben een hoge energiewaarde. Dé ideale pellet brandstof!
 285,00  510,00
Rookgasafvoerset Pelletkachel
 210,00

Alle 4 resultaten

PelletkachelPelletkachels van Davinci, voordelig nu met subsidie, zolang er subsidie is krijgt u minimaal 1400 euro subsidie.Mogelijkheid voor aansluiting op cv, boiler en ventilatiesystemen. eenvoudige installatie en met een zeer hoog rendement.Kleine diameter van de rookgasafvoer, niet noodzakelijk  om hoge lange schoorsteenkanalen te gebruiken, rechtstreeks door de gevel af te voeren, dus voordelig en eenvoudig reinigbaar.Gratis advies voor installatie, bij aanschaf kachel krijgt u de pellets voordelig franco thuisgestuurd. Bij aanschaf pelletkachel krijgt u korting op de aanschafprijs van de kachelpijp c.q. rookgasafvoer.U stookt al vanaf minder dan 1 euro per dag. Als u elektrisch kookt kunt u de gastoevoer af laten sluiten, waardoor u een enorme besparing op uw energie kosten krijgt. Co2 neutraal.Pelletkachels, zijn rookvrij en veroorzaken bij goed  onderhoud geen fijnstof, alleen bij het opstarten kan er een weinig rook ontstaan. Pelletkachels kunt u middels een digitaal display sturen zodat de temperatuur constant blijft en u een goede controle over het stookproces hebt. Pellet kachel kunt u vullen met brandstof waardoor de kachel volautomatisch werkt en u er geen omkijken na heeft.De warmte en het vuur van een pellet kachel is behaaglijk en sfeervol. Pelletkachels zijn veilig en zijn ideaal om uw woning mee te verwarmen.Pelletkachel produceren nagenoeg geen afval en reinigen is zeer eenvoudig.De  pelletkachel is hyper modern en in vele kleuren en uitvoeringen leverbaar.