Warmteterugwinning unit met plaat kruisstroom warmtewisselaar.

De unit kan opgebouwd worden uit de volgende secties met:

  • Ventilatoren
  • Verwarming (water , elektriciteit , gas of stoom )
  • Koeler (water of DX )
  • Luchtbevochtiger ( stoom of door verdamping )
  • Filters ,
  • Recirculatie
  • Geluiddemper
  • Luchtdroger
  • Luchtbevochtiger

Tijdelijke aanbiedingen

Ventilatoren, Luchtkanalen, Luchtroosters, WTW, luchtbehandeling en Ventilatiesystemen. Pelletkachels

Ventilatieweb.nl is al ruim 10 jaar (sinds 2004) de online winkel voor alle benodigdheden voor ventilatie, ventilatiesystemen, luchtbehandeling …

Ventilatieweb is de oudste online winkel voor ventilatie – luchtbehandelingventilatorenluchtkanalenventilatieslangenspiro buisluchtverdelingregeltechniekisolatie en toebehoren.

Wij leveren de artikelen op locatie maar u kunt deze ook afhalen bij ons bedrijf in Franeker. Wij kunnen u ook voorzien van een professioneel voor de complete ventilatie en of luchtbehandeling installatie. Door de jarenlange ervaring, meer dan 30 jaar, weten de medewerkers precies hoe zij mogelijke problemen kunnen oplossen of vroegtijdig opvangen. Wilt u een vrijblijvend advies voor ventilatie of luchtbehandeling of voor het onderhoud aan uw ventilatie of luchtbehandeling systeem, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier maar ook via een van onze telefoonnummers. Wij nemen dan contact met u op en voorzien u van een vrijblijvend advies. Uiteraard bent u ook welkom op ons bedrijf en terwijl u geniet van een heerlijk kop koffie of thee bespreken wij samen uw plan en kunnen u volledig informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling.

Wij zijn meer dan alleen een webwinkel, bij ons kunt u ook terecht voor advies, ondersteuning voor de montage, onderhoud en garantie. Ventilatieweb biedt u uitsluitend kwaliteit tegen lage prijzen.

Wij verkopen geen gebakken lucht, maar wel alles voor frisse en gezonde lucht!

Bij ons kunt u zowel online als via de e-mail de producten bestellen. Heeft een groot project of weet u niet precies wat u nodig heeft, stuur ons dan een e-mail met uw wensen dan komen wij samen zeker tot een oplossing, of kom langs.

U wilt een goed ventilatie systeem, dan kunt u niet om Ventilatieweb heen!.

ventilatieweb-ventilatie-merken-brink
ventilatieweb-ventilatie-merken-dynair-icoon
ventilatieweb-ventilatie-merken-maico
ventilatieweb-ventilatie-merken-salda
ventilatieweb-ventilatie-merken-zehnder